sELaMat DaTaNg

Harga yg disenaraikan tidak termasuk pos kecuali dinyatakan. Setiap perubahan tertakluk kpd kualiti kain. Pembayaran boleh dibuat melalui acc: m2u logo sila email utk daptkan no akaun NORIDAH KARIM sila masukkan email ini setiap kali pembayaran dilakukan: idakarim@ymail.com

Nov 28, 2010

Nov 27, 2010

BROOCH


BUTTON BROOCH
 1st button brooch dr blog SUS. tq dear. i love it

Nov 23, 2010

URGENT!!!!!!



Attn to all bloggers yg ada menjual keychain as per attached pic.Actually keychain ni sekali ngan spiral kt bawah tu. ada juga yg tak de.. kalau bole  nak yg ada spiral sekali.(keletihan jari nk click semua blogger dan search the best px...;) )

I NEED 100PCS OF KEY CHAIN . PLS QUOTE ME A BEST OF YOUR PX PLS. EMAIL YOUR QUOTATION TO ME AT - idakarim@ymail.com


Nov 20, 2010

CUP CAKE FELT





felt craft yg diadaptasi dr emboridery dan felt..

Maaf...


maaf teman2 blogger..blog anda semua terdelete gara2 tukar template..akan di masukkan secara berperingkat..Sorry...

Nov 17, 2010

kebaya si eisya

akhirnya siap juga baju kebaya eisya...
gmbr amik kat tingkap bilik jahitan..he2

Memborong sakan

dah jatuh chenta ngan felt..sakang memborong.. terima kasih pada "adik2"dan "anak2" yg memperkenalkan kerja tangan ni...terutama utk http://cutieyfelt.blogspot.com/ dan utk http://suha-sweetsites.blogspot.com/  thanks a lot dear..at least ade la juga duit masyuk slps "bersara mengadap angka2 yg jutaan sejak 12 tawon lalu.."

Nov 16, 2010

salam aidul adha

salam aidul adha tuk semua blogger yg sudi menjengah kat sini..

Nov 14, 2010

HANYA INI yg mampu

Setakat ini hanya sempat siapkan beberapa biji craft..(dah ade label tuuuu...)
nak raya ni kena jait baju raya pelanggan dulu.. Apapun..jom lihat dulu apa yg smpt di tangkap.




Nov 8, 2010

FELT CRAFT YG DAH SIAP

HP STRAP BINTANG BERSAMA ACESSSORIES MANEK.. MENCUBA KELAINAN

KOLEKSI KAIN HEAVY COTTON

KAIN JEANS






Nov 4, 2010

Sulaman towel

FELT POUCH

tadi pagi buat ni..utk sndiri guna..sulam mesen kain felt..berkenan? feel free to oder..

Nov 2, 2010

Pencel Box mickey

jeng..jeng


utk mlm tadi dan pagi ni.. 
utk bentuk love ni..3pcs for RM12.00 tidak termasuk pos.

Nov 1, 2010

TARAAAA...DAH SIAP...







ni la hasilnyer tuk sehari ini..jom cuci-cuci mata..